Ontdek hoe het NEVOA lidmaatschap 300+ Nederlandse juristen verrijkt

Ontmoet andere juridische professionals en versterk je beroepsuitoefening. Word ook lid en ervaar de voordelen van een sterk, laagdrempelig, collegiaal werkveld van juristen werkzaam in hetzelfde vakgebied. Kies ook voor een aanbod van gerichte, relevante opleiding, zowel vakinhoudelijk als gericht op andere vaardigheden. Binnen de beroepsvereniging doen we het écht samen.

  • NEVOA-label
  • Krachtig netwerk
  • Altijd up-to-date
  • Modelovereenkomsten
  • Tuchtcommissie
  • Opleidingen
  • Trainingen
logo bos-advies
the legal company logo
abab legal

Verbreed je netwerk en deel kennis met 300+ vakgenoten

We delen veel kennis onderling. Zo blijf jij áltijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied en daarbuiten.

Neem deel aan regionaal vaktechnisch overleg, symposia, legal lunches, beroepsopleidingen en haal je verplichte PE. Lidmaatschap betekent ook de kans om samen te werken aan modelovereenkomsten die het werk van de NEVOA-jurist ondersteunen.

Blijf voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Door lid te worden ben je verzekerd van een collegiaal, professioneel netwerk waarbinnen je laagdrempelig kunt sparren, je (permanente) educatie op peil kunt houden en meer. Daarnaast bieden we actieve ondersteuning bij de kwaliteitsbevordering en de praktische uitvoering van het vak.

Bovendien ontvang je praktische voordelen door kortingen op opleidingen (via de SRA) te geven en gratis bijeenkomsten aan te bieden. NEVOA staat voor belangenbehartiging voor de positie van de jurist in het juridische werkveld van A tot Z.

Versterk jouw positie met het NEVOA-label

Wij zorgen er niet alleen voor dat je toegevoegde waarde uit de organisatie haalt. Maar ook dat jouw opdrachtgever begrijpt waar jij voor staat. Ben of word je lid van NEVOA? Dan ontvang je een downloadbaar label dat je op jouw (bedrijfs)website kunt plaatsen.

Lid zijn van onze beroepsorganisatie geeft vertrouwen, niet alleen aan jezelf, maar ook aan je opdrachtgevers. Zorg er daarom voor dat je op jouw website herkenbaar bent als lid. Breng dit in jouw offertes als USP naar voren, bijvoorbeeld door het label op te nemen.

Profiteer daarnaast van onze praktische voordelen:

Korting op geselecteerd opleidingsaanbod

Netwerkorganisatie SRA biedt opleidingen aan die exclusief voor onze leden met korting te volgen zijn. Klik hier om naar ons programma te gaan.

Gratis toegang tot modelovereenkomsten

Lid zijn van NEVOA betekent toegang tot de meest voorkomende modelcontracten die door de leden van onze beroepsorganisatie zijn ontwikkeld. Je bent van harte welkom om hieraan mee te werken. Graag zelfs, stuur een bericht naar info@nevoa.nl als je hier interesse in hebt.

Word ook NEVOA-jurist

Wil ook jij je netwerk verbreden, je kennis delen met 300+ vakgenoten, op de hoogste zijn van de laatste ontwikkelingen en daarnaast profiteren van praktische voordelen zoals korting op opleidingen en toegang tot gratis modelovereenkomsten? Versterk dan jouw positie met het NEVOA-label.

Meld je nu aan