NEVOA versterkt de jurist en zijn positie in de private sector

Sinds de oprichting in 1994 is NEVOA dé landelijke beroepsorganisatie voor juristen. We treden actief op in het werkveld van juristen. Dat doen we door stappen te zetten die concreet bijdragen aan verdieping, verbreding en ondersteuning van het práchtige vak dat jurist heet.

Organogram

Wat verenigt onze leden?

De NEVOA-jurist blijft aan zichzelf werken om de rol als gewaardeerde juridische business partner te behouden. Dit bereikt hij door proactief en oplossingsgericht te zijn en continu kwalitatief maatwerk te leveren.

NEVOA zorgt ervoor dat de NEVOA-jurist:

  • toegang heeft tot goede, relevante juridische opleidingen
  • toegang heeft tot kwaliteitstrainingen gericht op soft skills
  • toegang heeft tot regionaal en intercollegiaal vaktechnisch overleg
  • toegang heeft tot gespecialiseerde, juridische sparringpartners
  • kan samenwerken met andere disciplines, zoals met de fiscalist, de accountant, de boekhouder, de financiële specialist, verzekeringsadviseurs, de notaris.

NEVOA's geschiedenis

Het was mr. Alexander Labohm die, tijdens de oprichting in 1994, de eerste spreekwoordelijke steen legde. En op die stevig gefundeerde steen, daar bouwen we nog altijd op voort. Dit doen we door actief op te treden in het werkveld van juristen.

Het enthousiaste bestuur van NEVOA staat aan de vooravond van mooie nieuwe stappen. Stappen die concreet bijdragen aan het verdiepen van het aanbod van vakinhoudelijke ondersteuning, het krachtige netwerk en de beroepsversterking. Dit bereiken we door facilitering van beroepsopleiding, bijeenkomsten en besloten (online) ledengroepen tot het ondersteunen van andere skills gedurende de héle loopbaan van de jurist die als strategisch denkend businesspartner vol zelfvertrouwen vooruit wil en voortvarend aan de slag gaat.

Ontmoet het bestuur van NEVOA

mr. H.M.E. (Hella) Vercammen

mr. A. (Ankie) Biesheuvel

mr. R.M. (Rogier) Kersten

mr. M. (Mark) van Wouwe

mr. J. (Jiri) Verschure

Ontdek de voordelen van het NEVOA lidmaatschap

NEVOA is dé landelijke beroepsorganisatie voor juristen in Nederland. Als lid ben je verzekerd van vakinhoudelijke ondersteuning, een sterk netwerk en uiteenlopende mogelijkheden voor beroepsversterking gedurende je héle loopbaan. Het NEVOA-label zorgt ervoor dat werk- & opdrachtgevers weten waar je voor staat: als strategisch denkend businesspartner neem je uitdagende dossiers voortvarend in behandeling, waarbij je een praktische aanpak niet schuwt.

Over het lidmaatschap