Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen in ons vakgebied

Speciaal voor leden, organiseert NEVOA jaarlijks tientallen bijeenkomsten waarin vaktechniek centraal staat. Wetsvoorstellen, jurisprudentie en nieuwe inzichten worden uitvoerig besproken en er is ruimte voor de inbreng van eigen casuïstiek. Zo ben je als NEVOA-lid altijd op de hoogte en breid je eenvoudig je netwerk uit.

Inhoudelijk sparren met collega's en specialisten

Het vaktechnisch overleg staat in het teken van kennisdeling en de persoonlijke ontwikkeling van de NEVOA-jurist. In kleine groepen kom je 4-5x per jaar bijeen en bespreek je de ontwikkelingen in ons vakgebied. Zo ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws en is expertise in een specifiek domein altijd in de buurt.

Terugkerende agendapunten zijn:

  • aanstaande veranderingen in wet- & regelgeving
  • nieuwe jurisprudentie en de uitwerking hiervan op de dagelijkse praktijk
  • inhoudelijke discussie over actuele thematiek
  • casuïstiek uit de dagelijke praktijk van onze leden

Een vaste groep bij jou in de buurt

Naast persoonlijke ontwikkeling, biedt het vaktechnisch overleg een uitstekende gelegenheid om het netwerk van onze leden te versterken. Daarom organiseren we het liefst fysieke bijeenkomsten, doorgaans op kantoorlocaties die door onze leden ter beschikking worden gesteld. Daarnaast doen we ons best de samenstelling van de groepen zo min mogelijk te laten wisselen en de groepsgrootte te beperken tot max. 15 deelnemers.

Momenteel is er plek voor nieuwe deelnemers in de regio's Noord-, Midden- en Zuid-Nederland. Zij vergaderen resp. in Amsterdam, Rotterdam en Eindhoven, maar ook deelname op afstand behoort doorgaans tot de mogelijkheden.

Meld je direct aan!

Aanmeldingen voor het regionaal vaktechnisch overleg worden behandeld door NEVOA-bestuurslid mr. A. (Ankie) Biesheuvel en aanmelden werkt heel eenvoudig. Stuur een e-mail naar info@nevoa.nl o.v.v. "Aanmelding Regionaal Vaktechnisch Overleg" en vermeld je naam en standplaats. Je wordt vervolgens binnen een week gebeld om jouw aanmelding te finaliseren.

Deelname aan het regionaal vaktechnisch overleg is gratis, maar NEVOA-lidmaatschap is vereist.

Ontdek de voordelen van het NEVOA lidmaatschap

NEVOA is dé landelijke beroepsorganisatie voor juristen in Nederland. Als lid ben je verzekerd van vakinhoudelijke ondersteuning, een sterk netwerk en uiteenlopende mogelijkheden voor beroepsversterking gedurende je héle loopbaan. Het NEVOA-label zorgt ervoor dat werk- & opdrachtgevers weten waar je voor staat: als strategisch denkend businesspartner neem je uitdagende dossiers voortvarend in behandeling, waarbij je een praktische aanpak niet schuwt.

Over het lidmaatschap