Symposium Actualiteiten Algemene Voorwaarden

Dinsdag 21 juni 2022 vindt het Symposium Actualiteiten Algemene Voorwaarden plaats met aansluitend de Algemene Ledenvergadering in Hotel Houten.

Actualiteiten Algemene Voorwaarden. Een onderwerp dat continue in beweging is en relevant is voor uw dagelijkse praktijk. In het seminar, dat van 12.30 tot 14.45 duurt, praat Edwin van Wechem (Hoogleraar aan de Open Universiteit) u aan de hand van casuïstiek bij over actuele ontwikkelingen zoals ontwikkelingen op basis van arresten van de Hoge Raad binnen het Europese recht. Uiteraard kan het vraagstuk van toepasselijkheid en toetsing niet onbesproken blijven. Tenslotte wordt ook het nieuwe NEVOA model algemene voorwaarden dat u kunt gebruiken voor uw praktijk gepresenteerd.

Informatie
Datum & tijd: 21 juni 2022 van 12.30 – 14.45 uur
(inloop vanaf 12.00 uur met lunch)

Waar:

Hotel Houten
Hoofdveste 25
3992 DH Houten

Kosten:

NEVOA-leden: € 75,- exclusief BTW
Niet-leden: € 175,- exclusief BTW

Cursuscode: NEVO35816
PE-punten: 2, categorie: 1

Inschrijfformulier Symposium Actualiteiten Algemene Voorwaarden

Inschrijfformulier Algemene Ledenvergadering

 

Webinar: Google voor Juristen

Steeds meer juridische informatie is vrij toegankelijk beschikbaar op internet: wetten, jurisprudentie - maar ook vakliteratuur. Deze ontwikkeling leidt tot lagere (kantoor)kosten, onder meer door de mogelijkheid om te besparen op zoektools en abonnementen.

Meer informatie?

Wil jij ook lid worden?

Vul dan het aanmeldingsformulier in op deze website. Je aanmelding wordt na ontvangst door het bestuur voorgelegd aan de Commissie van Beoordeling.

Aanmelden

NEVOA logo

Voor Leden